De verkoop van uw huis is bij ons in goede handen

De verkoop van uw woning is bij ons in vertrouwde handen. Wij doen ons uiterste best om uw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen om er voor te zorgen dat uw woning snel wordt verkocht voor de best mogelijke verkoopprijs. Onze informele werkwijze en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat u met een gerust hart alles aan ons kunt overlaten. Als u het wilt dan geven we ook een vrijblijvende waardebepaling. Dit alles met een tarief op maat.

De voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Uw wensen en ideeën staan centraal.
  • Wij behandelen u en uw woning met aandacht en respect.
  • Het resultaat dat ú voor ogen heeft, is het einddoel.
  • Accent op unieke voordelen van uw woning.
  • Tips om uw woning beter en sneller te verkopen.
  • Gratis verkoopstyling.
  • Van start tot finish heeft u één ervaren aanspreekpunt.

‘Colinda Hooijer werd ons aanbevolen toen wij op zoek waren naar een makelaar om ons huis te verkopen. Alles wat van haar werd gezegd klopte: snel, betrouwbaar en prettig in contact. Ons huis was sneller verkocht dan we verwacht hadden. En voor een mooie prijs!’

Professioneel met promotie

Wij brengen uw woning zo optimaal mogelijk onder de aandacht. Van advertenties en een heldere , mooie verkoopbrochure tot en met aansprekende fotografie, verkoopstyling of desgewenst een persoonlijke noot of een open huis. Nog een groot voordeel: wij beschikken over een eigen database met geïnteresseerde woningzoekenden. Vanzelfsprekend is onze online communicatie en presentatie op orde en plaatsen we een herkenbaar tuinbord. Ook staat uw woning op dé makelaarssite van Nederland: www.funda.nl. Wij zorgen ervoor dat uw woning zo optimale mogelijk in beeld komt!!

Wilt u weten welke woningen wij in de verkoop hebben? Ga naar het overzicht >

Meer weten over ons en onze diensten zoals de aan- en verkoop van woningen, verhuur of taxatie? Neem gerust contact met ons.